Velg dine egne meze-retter!
Plukk og miks fritt mellom kalde og varme meze for å sette sammen din egen tallerken. Perfekt for deling eller som en smaksrik rett i seg selv.
Kombiner kremete dipper, friske salater, sprø paier og varme spesialiteter – alt laget med autentiske smaker og råvarer.
Et fristende utvalg klassiske kalde meze-retter fra det libanesiske kjøkkenet, perfekt som forretter, til deling eller som en del av et større måltid.
Rettene byr på balanserte smaker av friske urter, syre, nøtter og olivenolje – laget for å nytes sammen.
Kikertpuré med tahini, sitron og olivenolje.
Kikertpuré med tahini, persille, hvitløk, sitron og olivenolje.
Grillet aubergine, tahini, sitron, persille, granateple, olivenolje.
Paprikadipp med valnøtter, peanøtter, løk, tomater, søt chili og granateplesirup.
Libanesisk kremost med hvitløk, mynte og olivenolje.
Drueblader fylt med ris, persille, mynte, tomater, løk, olivenolje og sitron.
Hakket persille, tomater, løk, bulgur, sitron og olivenolje.
Tomater, agurk, grønn paprika, reddiker, romansalat, persille, mynte, granateple, sitron, friterte libanesiske brød, vinaigrette og olivenolje.
Ovnsbakt aubergine med løk, paprika, hvitløk, kikerter, tomat og olivenolje.
Svart og grønn oliven med rød og grønn paprika.
Meze-retter byr på et rikt utvalg av smaker og teksturer – Serveres som småretter og er perfekt for deling.
Kremet kikertpuré toppet med biff indrefilet og pinjekjerner.
Pinjekjerner, Sesam
Friterte boller av oksekjøttdeig, bulgur og pinjekjerner, krydret på libanesisk vis.
Hvete, Pinjekjerner
Innbakt spinat med sumac, sitron, løk og granateplekjerner.
Hvete
Stekt libanesisk lammepølse med paprika, hvitløk og tomat.
Grillet halloumiost med grønnsaker.
Melk
Sprø filosticks fylt med mozzarella, feta, halloumi og persille.
Melk, hvete
Pannestekte tigerreker med hvitløk og sitron.
skalldyr
Innbakt marinert kjøttdeig med løk og pinjekjerner.
hvete, pinjekjerner
hvete
hvete, sesam
© Feniqia AS - Org. nr. 925 621 919